وبینار رایگان 4 محور اصلی پیشگیری و درمان فشار خون
امروزه این امر برای همه افراد مشخص شده است که علم تغذیه اصول دقیق علمی دارد و رعایت این اصول علاوه بر کاهش/افزایش وزن (اختلالات وزن) و حفظ تناسب اندام در کنترل بیماری هایی مانند انواع دیابت، بیماریهای کلیوی و دیالیزی، بیماریهای گوارشی، دورانهای شیردهی و بارداری، رژیم درمانی در افراد با چربی خون بالا، بیماران کبدی، بیماران با فشارخون بالا و بیماریهای قلبی عروقی سلامت استخوان، و رژیم درمانی در اختلالات مادرزادی متابولیکی مانند فنیل کتونوری و سلیاک بسیار ضروری است. برنامه کنترل یا کاهش وزن با تغییرات در شیوه زندگی(Life Style) و نوع تغذیه و عادات غذائی است که فرد دارای اضافه وزن را به آهستگی و با همان سرعت چاق شدن درگذشته به وضعیت تناسب در وزن، اندام و سلامت جسمانی خواهد رسانید و آنرا حفظ خواهد نمود. در این شیوه علمی که به دور از عجله و شتابزدگی می باشد، فرد بدون تحمل گرسنگی و با اتکا به روشهای تغذیه علمی و همچنین علایق غذائی خود می تواند بر مشکل اضافه وزن فائق آید. عوارض ناخواسته ای نظیر ریزش مو، عصبی شدن ، خستگی مفرط و از دست دادن اعتماد به نفس در این روش جایگاهی ندارد .